Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівщина

Четвер, 21 вересня 2017, 11:00

З початку року на Львівщині провели понад 20 тисяч закупівель у системі Prozorro

Львівщина

За цей час вдалося зекономити 70 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів, за перші 6 місяців цього року у області через систему Prozorro вдалось зекономити 70 млн грн.

Це сталося через зменшення порогу, після якого потрібно проводити конкурси та тендери через систему Prozorro. Він становить 10 тисяч гривень. Відтак,у системі закупівель Львівщина піднялась на 5 позицій, порівняно з минулим роком і зараз займає 6 місце в рейтингу.

Загальна кількість закупівель у цей період склала 21 773.  

«В той же час – Львівщина піднялась на три пункти у рейтингу за очікуваною вартістю закупівель. Так, зараз ми у рейтингу на 3-му місці. Тут потрібно сказати, що основним критерієм таких місць областей у рейтингу є платоспроможність», – зазначив Роман Филипів.

Нагадаємо, з 1 серпня 2016 року цього року в Україні завершився повний перехід на електронні публічні закупівлі через систему ProZorro. А у серпні цього року уряд вніс зміни в електронну систему держзакупівель.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.