Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

висадження дерев

ПАТ «Миколаївцемент»

Прес-реліз,   Четвер, 21 вересня 2017, 15:01

Миколаївцемент висадив магнолії у центрі Миколаєва

висадження дерев

ПАТ «Миколаївцемент» компанії CRH Україна подарував Миколаєву нові дерева, які висадили у центрі міста.

Про це повідомляє ПАТ «Миколаївцемент».

20 вересня райцентрі Львівщини Миколаєві, у центральному парку на площі Ринок відбувся соціально-екологічний захід, в результаті якого було висаджено декоративні вартісні дерева – магнолії, які подарувало місту ПАТ «Миколаївцемент».

Мета заходу – це, насамперед, привернення уваги людей до  бережливого ставлення до довкілля, а також залучення до всеукраїнської безстрокової акції «Посади дерево миру», яку нещодавно ініціювало Мінприроди України.

«Сподіваємось, що це стане доречним  естетичним елементом дизайну  та озеленення центральної частини міста, а також, чудовою додатковою новизною і цікавинкою для місцевих мешканців та гостей міста», –прокоментував голова правління ПАТ «Миколаївцемент» Кевін Маккеон.

Участь в акції взяли представники ПАТ «Миколаївцемент» спільно з керівництвом міста і району, а також обласними Департаментом екології та екоінспекції.

Схожі заходи пройдуть і на інших цементних підприємствах компанії CRH Україна, зокрема ПАТ «Подільський цемент», Кам’янець-Подільський та ТОВ «Цемент», Одеса.

Всього у містах України до кінця цього року компанією CRH заплановано висадити приблизно 50 саджанців вартісних декоративних дерев.

Зазначимо, до складу компанії CRH в Україні входять три цементні підприємства: ПАТ «Подільський цемент», ТОВ «Цемент» і ПАТ «Миколаївцемент».

ПАТ «Миколаївцемент» є регіональним лідером на ринку Львівської області в Україні. Завод діє з 1950 року. У 2013 підприємство придбала Група CRH. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.