Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Гройсман

Середа, 27 вересня 2017, 13:24

Гройсман виділив 100 мільйонів на ліквідацію наслідків вибуху боєприпасів на Вінничині

Володимир Гройсман

Також була створений штаб із розслідування причин вибуху.

Як повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України, Володимир Гройсман переконаний, що арсенал боєприпасів на військових складах поблизу міста Калинівка на Вінниччині був знищений не випадково, саме тому всі винні мають понести відповідальність.

Наразі керівництвом країни був створений спеціальний штаб, який відповідає за проведення всіх технічних робіт та відновлення пошкоджених об'єктів. А основним завданням, яке стоїть перед владою, є забезпечення безпеки громадян.

Додамо, як зазначило видання «Інтерфакс -Україна», уряд уже виділив 100 млн грн на ліквідацію наслідків вибухів. Ці кошти отримає Вінницька обласна державна адміністрація із резервного фонду державного бюджету.

Крім того, планується виділити 23,5 млн грн Державній службі з надзвичайних ситуацій на проведення ліквідаційних робіт.

Нагадаємо, вибух боєприпасів на території арсеналу Міністерства оборони України відбувся 26 вересня близько 22:00 год. Станом на 10:00 год 27 вересня було евакуйовано понад 30 тис осіб.

У зв'язку з цим залізничний перегін Сосонка – Калинівка закрили для руху поїздів, відтак, 47 пасажирських поїздів, з них 25 львівського напрямку, курсують за зміненими маршрутами.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.