Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 29 вересня 2017, 18:25

29 вересня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 29 вересня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що щороку в першу неділю жовтня відзначається День учителя України.

І в 2017 році це свято припадає на 1 число, вихідний, однак відзначення на День вчителя у школах пройдуть на наступний день.

Найактуальнішими подарунками в це свято будуть: канцелярія, прикраси для кабінету, подарунок вчителю за інтересами (квиток на концерт або книга улюбленого автора), комп'ютерні аксесуари тощо.

Окрім цього зацікавив українців й той факт, що сьогодні президент Петро Порошенко підписав указ про надання бразильському футболісту «Шахтаря» Марлосу українського громадянства.

Марлос є другим бразильським футболістом, який став українцем. У березні 2011 громадянство отримав Едмар Галовський, після чого провів 15 ігор за збірну України.

Щодо Марлоса, то він переїхав до України шість років тому. Спочатку три сезони відіграв за харківський «Металіст», з яким здобував срібло чемпіонату, а потім перейшов у «Шахтар».

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.