Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

учасники АТО

Четвер, 5 жовтня 2017, 15:40

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій отримав нового керівника

учасники АТО

Центр надання послуг учасникам бойових дій очолила Світлана Ткачук.

Про це сьогодні під час сесії Львівської міської ради повідомила начальник управління соціального захисту міськради Наталя Демкович.

"На сьогоднішній день моїм наказом від 4 жовтня керівником центру із сьогоднішньго дня призначено Світлану Ткачук. Ми отримали на це погодження львівського міського голови, а також міжфракційної робочої групи з питань учасників АТО, що підтверджено листами і протоколами", – наголосила Наталя Демкович.

За її словами, Центр надання послуг учасникам бойових дій розташований на вул. Пекарській, 41, його створили у 2016 році. Установа є структурним підрозділом Львівської міської ради і перейшов у підпорядкування відділу соціального захисту міської ради.

Станом на сьогодні тут працюють 18 осіб, а видатки центру становлять 88 млн грн.

 

Нагадаємо, наприкінці лютого 2016 року керівником Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій було призначено отця Романа Лагіша, однак через те, що громадськість була категорично проти його кандидатури, було вирішено провести конкурс.

Тоді ж свої кандидатури на посаду директора центру подали три учасники АТО: сержант 2-го батальйону спеціального призначення Нацгвардії України (батальйон "Донбас") Юрій Досяк, доброволець аеророзвідки ДУК "Аратта" Ілля Сирко та рядовий 80-ї аеромобільної бригади Володимир Лисикевич.

Однак у березні 2016 року Сирко відмовився брати участь у конкурсі, відтак центр тимчасово очолила керівник міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Рубай.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.