Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

негода

П'ятниця, 6 жовтня 2017, 10:41

Через негоду у Львові знеструмило вулиці у чотирьох районах

негода

Також вітер повалив 33 дерева.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на ранок аварійне відключення електроенергії зафіксовано на вул. Навроцького (Сихівський район), вул. Кордуби і Нижанківського (Личаківський район), вул. Зв’язкова, Окружна (Франківський район), вул. Курортна, Верескова, Винниця, Грабова, бічна Озерна (Шевченківський район).

Також через шквальний вітер в місті впало 33 дерева, зокрема: у Залізничному районі – 19, у Галицькому – 3, у Франківському – 6, у Шевченківському – 2. 

Три дерева впали на машини.

На пл. Двірцевій, 2 вітром пошкоджено МАФ, на вул. Староєврейській – літній майданчик. На вул. Бандери гілкою пошкоджено лінії електропередач, тому трамвай №1 курсує за маршрутом трамваю №9.

На вул. Стрийській також негода пошкодила лінію електропередач, але рух вже відновили. На вул. Окружній впав білборд, а на вул. Городоцькій вітром зірвало дах, частина вулиці знеструмлена.

Також були часткові зміни в русі тролейбусів, через падіння гілок на лінії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.