Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

Понеділок, 9 жовтня 2017, 10:51

У ДТП поблизу Львова загинули двоє пасажирів легковика

ДТП

Також водій автівки потрипив до лікарні.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

7 жовтня о 03.40 год поблизу села Підбірці на Пустомитівщині зіткнулися водій авто «Пежо», житель Пустомитівського району, та авто «ДАФ» з причепом під керуванням мешканця Рівненщини.

Водій «ДАФ» стояв на узбіччі дороги з увімкненими аварійними вогнями та виставленим аварійним знаком через пробите колесо.

Внаслідок ДТП загинули пасажири «Пежо», місцевий мешканець та житель Старосамбірського району,а водія автівки госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою в одній із львівських лікарень.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Вчинене правопорушення карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Встановлюються обставини події, розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.