Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Пустомитівська РДА

Понеділок, 9 жовтня 2017, 11:49

Порошенко оголосив конкурс на посади двох голів РДА Львівщини

Пустомитівська РДА

Йдеться про керівників Жидачівської та Пустомитівської РДА.

Про це йдеться у розпорядженні Президента України від 7 жовтня 2017 року.

Відтак, 7 жовтня президент Петро Порошенко оголосив конкурс на зайняття вакантних посад голів районних державних адміністрацій у Львівській області.

Зокрема, йдеться голову Жидачівської районної державної адміністрації Львівської області та голову Пустомитівської районної державної адміністрації Львівської області.

Зазначимо, у вересня Порошенко звільнив Володимира Говенка з посади очільника Пустомитівської РДА. Говенко тимчасово очолив Пустомитівську РДА у жовтні 2014 року, у лютому 2015 року його офіційно призначили головою РДА, а до цього часу він був заступником голови цієї райдержадміністрації.

У жовтні 2016 року депутати Львівської облради провалили голосування за звільнення Говенка з посади через вживання нецензурної лексики.

Щодо голови Жидачівської РДА, то у 2016 році ним був Олександр Пітула, який працював на цій посаді з лютого 2015 року. У 2012-2013 році він був головою ради директорів ВАТ "ЖЦПК", у 2011 році – генеральний директор ТзОВ "Основа Папір".

Ще у січні цього року стартував конкурс на голову Жидачівської РДА, однак ніяких рішень так і не було прийнято.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.