Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Міхеїл Саакашвілі

Вівторок, 17 жовтня 2017, 13:35

Саакашвілі ініціюватиме відставку Порошенка у разі невиконання вимог мітингувальників

Міхеїл Саакашвілі

Йдеться про скасування депутатської недоторканості, зміни до виборчого законодавства та створення антикорупційного суду.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Сьогодні під час мітингу перед будівлею Верховної Ради у Києві екс-голова Одеської ОДА та лідер "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі заявив, що президент Петро Порошенко має піти у відставку, якщо вимоги протестувальників не виконають до кінця дня.

"Якщо сьогодні Порошенко востаннє не почує знову вас і спробує виграти час, як він робить три роки, тоді, мені здається, що нам всім треба переміститися зовсім в інше місце з цієї площі. Я закликаю киян після робочого дня прийти сюди і вимагати тільки одного – вже щоб Порошенко подумав піти зі свого поста", – наголосив Міхеїл Саакашвілі.

Зазначимо, вранці перед будівлею Верховної Ради розпочався мітинг з вимогою скасувати депутатську недоторканність, змінити виборче законодавство і створити антикорупційний суд.

Наразі під будівлею парламенту мітингують 4500 осіб, ще 1500 учасників мітингу перебувають під будівлею Національного банку України.

Також під час акції нардеп Володимир Парасюк намагався вдарити керівника Управління державної охорони України Валерія Гелетея.

Нагадаємо, до мітингу у Києві долучилися й інші міста, зокрема, у Львові вранці активісти зібралися перед будівлею Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.