Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Рух нових сил

Вівторок, 17 жовтня 2017, 10:31

На акцію протесту Саакашвілі у Києві поліція направила понад 3000 правоохоронців

Рух нових сил

Порядок перед будівлею Верховної Ради забезпечують 3,5 тисяч правоохоронців.

Про це повідомив спікер Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Поліція і Нацгвардія чисельністю 3500 осіб забезпечують публічний порядок і безпеку в урядовому кварталі і безпосередньо під Верховною Радою", – наголосив Артем Шевченко.

За його словами, правоохоронці встановили рамки металошукачів та запровадили підвищені заходи безпеки.

Зазначимо, сьогодні екс-голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі та "Рух нових сил" організовують акцію протесту в Києві, зокрема, вимагатимуть у влади проведення політичної реформи: новий закон про вибори депутатів і закон про олігархів, який повинен обмежувати право олігархів брати участь в українській політиці. Про цю програму "Руху нових сил" Саакашвілі розповів ще у липні, перебуваючи у Львові.

Участь у акції, як повідомив Саакашвілі, мають взяти 3000 осіб.

Нагадаємо, Міхеїл Саакашвілі 10 вересня прибув в Україну через пункт пропуску "Шегині". Через його приїзд у Шегинях постраждали 11 поліцейських. 

13 вересня екс-голова Одеської ОДА покинув Львів, а наступного дня він розпочав тур містами України, який має завершитися у Києві акцією протесту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.