Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михеіл Саакашвілі

Середа, 13 вересня 2017, 09:40

Саакашвілі виїхав зі Львова

Михеіл Саакашвілі

Сьогодні вночі екс-голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі покинув Львів.

Про це повідомляє ТСН. Ранок.

Сьогодні вночі екс-голова Одеської ОДА та лідер "Руху нових сил" серед ночі виїхав зі Львова.

За словами адвоката Саакшвілі, він точно не знає, де перебуває його клієнт, однак вважає, що той міг поїхати до Чернівців. Адже раніше він обіцяв розпочати своє турне Україною.

Нагадаємо, вчора у Львові політик підписав протокол про адміністративне правопорушення. того ж дня він звернувся до управління Державної міграційної служби у Львівській області із заявою про те, що потребує додаткового захисту за законом "Про біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту", а його паспорт є у кабінеті Президента України Петра Порошенка.

Нагадаємо, Міхеїл Саакашвілі планував приїхати в Україну 10 вересня через пункт пропуску "Краковець", втім прибув він через пункт пропуску "Шегині". Через його приїзд у Шегинях постраждали 11 поліцейських.

А нещодавно Міністерство юстиції отримало запит від Грузії на видачу Михаїла Саакашвілі. Адвокат Михеіла Саакашвілі Маркіян Галабала вважає, що згідно з законодавством Україна не має права видати Міхеїла Саакашвілі в Грузію.

Сам Саакашвілі вчора львівським журналістам оголосив свій план дій після повернення в Україну.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.