Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Саакашвілі

Вівторок, 12 вересня 2017, 14:21

Саакашвілі вважає себе політиком-телеведучим

Саакашвілі

У Львові політик підписав протокол про адміністративне правопорушення. 

Сьогодні на вулиці Театральній, при вході до готелю Леополіс службовці Державної прикордонної служби України з пункту пропуску "Шегині" вручили екс-очільнику Одеської ОДА Міхеілу Саакашвілі бланк протоколу про адміністративне правопорушення.

Адвокати Міхеіла Саакашвілі заявили про виконання процедури протоколу з порушеннями, а саме несвоєчасне його вручення і заповнення бланку до вручення.

Міхеіл Саакашвілі ознайомився з своїми правами, що підтвердив своїм підписом на бланку доумента.

На запитання прикордонників про місце праці, він повідомив що є членом політради "Руху нових сил" і є у штаті ТОВ "Укрмедіапростір", на посаді ведучого телепрограми "Інша Україна" (виходила на телеканалі ZIK).

Він додав, що працюючи ведучим цієї програми він отримував 40000-50000 гривень. Зараз у нього на рахунку зареєстрованому в "ПриватБанку" є близько 5000 євро, якими він розпоряджатись не має можливості.

Адвокати політика нагадали, що вчора Михеїл Саакашвілі звернувся до управління Державної міграційної служби у Львівській області із заявою про те, що потребує додаткового захисту за законом "Про біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту".

У відповідь на прохання пред'явлення документа, що посвідчує особу, Міхеіл Саакашвілі заявив що його паспорт є у кабінеті Президента України Петра Порошенка. Документа викрали під час повернення в Україну 10 вересня і вчора доставили у Адміністрацію Президента.  

Зазначимо, що Міхеіл Саакашвілі підписав документ у присутності також народного депутата Юрія Дерев'янка, депутатки Івано-Франківської обласної ради і керівниці львівського обласного осередку "Руху нових сил" Ольги Галабали.

Нагадаємо, Міхеїл Саакашвілі планував приїхати в Україну 10 вересня через пункт пропуску "Краковець", втім прибув він через пункт пропуску "Шегині". Через його приїзд у Шегинях постраждали 11 поліцейських.

А нещодавно Міністерство юстиції отримало запит від Грузії на видачу Михаїла Саакашвілі. Адвокат Михеіла Саакашвілі Маркіян Галабала вважає, що згідно з законодавством Україна не має права видати Міхеїла Саакашвілі в Грузію.

Сам Саакашвілі вчора львівським журналістам оголосив свій план дій після повернення в Україну.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.