Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Славське

skole.com.ua

Вівторок, 17 жовтня 2017, 17:36

Керувати Славською ОТГ мріють шість кандидатів

Славське

На посаду голови Славської об'єднаної територіальної громади балотуються 5 самовисуванців (серед яких голова селищної ради) і один представник політсили.

Славська селищна виборча комісія оприлюднила на офіційному сайті Славської селищної ради рішення про допущення в участі у виборах голови Славської об'єднаної територіальної громади. Так, на посаду балотуються 6 претендентів:

Ферин Ігор Михайлович, 28 червня 1971 року народження, самовисуванець, діючий голова Славської селищної ради;

Вітвіцький Дмитро Миколайович, 11 травня 1961 року народження, самовисуванець;

Бега Володимир Миронович 16 червня 1968 року народження, самовисуванець;

Онаць Олег Ігорович 21 червня 1982 року народження, самовисуванець;

Кінаш Михайло Семенович 9 червня 1967 року народження, самовисуванець;

Білинець Василь Ярославовоич 16 серпня 1974 року народження висунутий Сколівською районною організацєю партії "Об'єднання "Самопоміч".

Зазначимо, що Славська селищна об'єднана територіальна громада є першою ОТГ Сколівського району, заснована у серпні цього року. Вибори у Славській ОТГ призначені на 29 жовтня. У цей день вибори призначено ще у семи об'єднаних територіальних громадах Львівщини. Крім Славської селищної ОТГ, голову обиратиме ще одна селищна територіальна громада – Щирецька (Пустомитівський район).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.