Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ресторан "Панська чарка"

akurat.com.ua

Середа, 18 жовтня 2017, 14:09

За три дні у львівському ресторані отруїлися 12 відвідувачів

ресторан "Панська чарка"

Наразі 11 з них перебувають у лікарні.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Згідно з інформацією від управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради, до медиків через харчове отруєння звернулися 11 відвідувачів ресторану "Панська чарка", які харчувалися у ресторані з 14 до 16 жовтня.

Наразі на лікуванні у медичних закладах міста перебуває 11 відвідувачів ресторану, з них двоє дітей. Усі вони перебувають у стані середньої важкості.

Нагадаємо, 17 жовтня до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізували чотирьох відвідувачів цього ресторану, віком від 18 до 25 років, а Держспродспоживлужба у Львівській області повідомляє про встановлений діагноз постраждалих – харчова токсикоінфекція в результаті святкування весілля, що відбулось 14 жовтня у "Панській чарці".

Ресторан "Панська чарка" заснований товариством з обмеженою відповідальністю "Глинянська брама". Керівниками цього ТзОВ є Тарас Колодій – бізнес-партнер народного депутата Богдана Дубневича і дружина цього ж нардепа – Тетяна Дубневич.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.