Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Стрийська, 78

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 20 жовтня 2017, 13:15

Два винні магазини Львова залишаться без вивісок

вул. Стрийська, 78

Міськрада Львова дозволила демонтувати вивіски у двох винних магазинах на вул. Стрийській та Академіка В. Гнатюка.

Це рішення сьогодні ухвалив виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Варіантів.

Сьогодні виконавчий комітет постановив демонтувати вивіски, встановлені на фасадах будинків, що на вул. Академіка В. Гнатюка, 15 та вул. Стрийській, 78.

Зазначимо на вул. Стрийській, 78 знаходиться магазин "Вина світу".

Як наголосили у міськраді, ці вивіски підприємці встановили на фасадах будинків без дозволів, самовільно, відтак для збереження історично сформованого архітектурного середовища міста їх потрібно демонтувати.

Усі роботи із демонтажу виконавчий комітет доручив провести ЛКП "Львівавтодор", а відповідальність за це поклав на директора комунального підприємства Олега Березу.

Нагадаємо, у червні суд скасував рішення виконавчого комітету міськради щодо розміщення вивісок у Львові, коли Львівська міська рада запровадила для підприємців обов’язкову процедуру виготовлення та погодження з міськрадою паспортів розміщення цих вивісок, а також процедуру їх демонтажу.

Також наприкінці березня міський голова Львова Андрій Садовий наказав демонтувати у Львові рекламні вивіски зі словом "алкоголь".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.