26 жовтня у Львові стартує Міжнародний економічний форум: про що дискутуватимуть експерти

Вівторок, 24 жовтня 2017, 13:13

На XVІI Міжнародний економічний форум до Львова з'їдуться закордонні експерти, іноземні делегації, посадовці та вище керівництво держави.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У четвер, 26 жовтня, на стадіоні "Арена Львів" стартує XVІI Міжнародний економічний форум "Львівщина – локомотив промислової революції в Україні".

26 та 27 жовтня відомі українські та зарубіжні експерти дискутуватимуть про економічний розвиток, боротьбу із корупцією, підготовку професійних кадрів, альтернативну енергетику, а також ділитимуться власним досвідом.

Участь у першому дні форуму візьмуть вище керівництво держави, іноземні делегації та міжнародні експерти. Саме у четвер відбудуться чотири актуальні тематичні панелі: про роль реформ на шляху економічного зростання країни, про основні фактори успішної економіки Львівщини, про нові підходи у формуванні професійно-технічних кадрів на території області, а також про корупцію.

"Вагомим напрямом буде тема боротьби із корупцією та відкритості влади на прикладі Львівщини. Спікери говоритимуть про те, якими повинні бути відносини бізнесу та влади для бажаних антикорупційних перетворень, а також побудову суспільства, яке не толерує корупцію. Йтиметься і про реформу судової системи, як однієї з "інвестицій" у комфортний бізнес-клімат та практику у сфері криміналізації корупції", – йдеться у повідомленні.

У п'ятницю, 27 жовтня, в межах економічного форуму триватимуть також і тематичні дискусії за участю посадовців та експертів.

Із детальною програмою XVІI Міжнародного економічного форуму можна ознайомитись тут.

Мітки: Арена Львів, Економічний форум-2017, інвестиції в Львівщину, Львів, Львівщина