Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Вівторок, 24 жовтня 2017, 14:30

У Львові за рік через отруєння чадним газом постраждали 18 дітей

швидка допомога

Загалом з початку року чадним газом отруїлись 61 мешканець міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З початку року у Львові зафіксували 32 випадки отруєння чадним газом, внаслідок яких постраждали 61 людина, 18 з яких – діти.

Зокрема, у Галицькому районі міста від початку року зафіксовано 10 випадків отруєнь чадним газом, внаслідок яких постраждало 16 осіб, з них 3 дітей; у Шевченківському – 4 випадки, постраждало 7 осіб, з них 2 дітей; у Личаківському – 6 випадків, постраждало 17 осіб, з них 7 дітей; у Залізничному – 3 випадки, постраждало 5 осіб; у Сихівському – 5 випадків, постраждало 8 осіб, з них 3 дітей; у Франківському – 3 випадки, постраждало 8 осіб, з них 3 дітей.

Як наголосили у міськраді, головною ж причиною отруєння чадним газом є недбале ставлення до газових приладів, неуважність, герметичність вікон, вхідних дверей і відсутність при цьому провітрювачів, недотримання елементарних правил безпеки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.