Новини

Соціум

ресторан "Панська чарка"

ресторан "Панська чарка"

Wikimapia

У продуктах ресторану "Панська чарка" виявили стафілокок

Середа, 25 жовтня 2017, 15:49

Львівський обласний лабораторний центр оприлюднив результати досліджень продуктів у ресторані "Панська чарка".

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За даними центру, вода у ресторані "Панська чарка" (вул. Винниченка, 3 у Львові), де отруїлися 25 відвідувачів, які харчувалися у ресторані з 14 до 16 жовтня, відповідає вимогам до води питної, призначеної для споживання.

Вміст нітратів в томатах, огірках, перці, салаті не перевищує максимальних рівнів, а у 12 працівників закладу Львівський обласний лабораторний центр не виявили стафілококу.

"Із 20 змивів бактерії групи кишкової палички знайдено в 1 – заварочному чайнику. У 5 взірцях: весільному торті, лососі слабосоленому, паштеті печінковому, шпондері запеченому, фарші м’ясному для приготування слойки виявлено бактерії групи кишкової палички та патогенний золотистий стафілокок. В буженині виявлені тільки бактерії групи кишкової палички. Бактерії роду "сальмонела" не виявлені", – йдеться у повідомленні Львівського обласного лабораторного центру.

Наразі ресторан тимчасово не працює, як у коментарі Варіантам розповіла головний спеціаліст відділу спалахів Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області Лілія Михайлів, складено протокол на фізичну особу-підприємця Романишина О.Р., який орендує кухню в цьому ресторані.

Зазначимо, ресторан "Панська чарка" заснований товариством з обмеженою відповідальністю "Глинянська брама". Керівниками цього ТзОВ є Тарас Колодій – бізнес-партнер народного депутата Богдана Дубневича і дружина цього ж нардепа – Тетяна Дубневич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.