Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 26 жовтня 2017, 10:14

Садовий доручив Бабаку вирішити ситуацію із ЛАЗом

Андрій Садовий

Андрій Садовий створив комісію щодо ситуації з ТзОВ "Львівські автобусні заводи".

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора міський голова Львова Андрій Садовий створив комісію для вирішення питання щодо доцільності погодження укладення та підписання меморандуму про співпрацю між ТзОВ "Львівські автобусні заводи" та ТзОВ "Оптимум Фактор".

Як йдеться у повідомленні, сьогодні на сесії міськради, депутати заслухають втсновки комісії щодо виплати майже 20 млн грн боргів ЛАЗу ТзОВ "Оптимум Фактор".

Головою комісії Садовий призначив заступника міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергія Бабака.

Нагадаємо, раніше львівські депутати погодили відшкодування ТзОВ "Оптимум Фактор" 20 млн грн, які заборгував фірмі ліквідований ЛАЗ. Йдеться про відшкодування за придбання уже ліквідованим ТОВ "Львівські автобусні заводи" нових автобусів до Євро-2012. Однією із власників цієї фірми є Таїсія Саніна, дружина власника збанкрутілого ЛАЗу, російського бізнесмена Ігоря Чуркіна.

Вчора на сесії депутати Львівськоїй облради закликали міських депутатів не голосувати за виділення коштів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.