Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

шкільний автобус

Четвер, 26 жовтня 2017, 12:31

Нові шкільні автобуси для Львівщини: куди поїдуть "Школярики"

шкільний автобус

16 нещодавно придбаних автобусів скерують у 6 районів та ще у 5 об'єднаних територіальних громад Львівщини.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні під стінами Львівської ОДА відбулась урочиста передача 16 шкільних автобусів вітчизняної марки "Атаман".

Нові автобуси скерують у Бродівський, Жовкіський, Перемилянський, Самбірський, Стрийський та Яворівський райони, а також у школи Давидівської, Ходорівської, Шегинівської, Жовтанецької і Новокалинівської ОТГ.

Вартість одного такого автобуса становить 1,68 млн грн. Загалом на придбання 16 нових "Школяриків" витратили з обласного бюджету понад 15 млн грн.

"Це є можливість дітям отримувати хорошу освіту. Для нас важливо, щоб діти ходили до якісних шкіл, де є обладнані навчальні заклади, хороші вчителі. Сьогоднішній день – це приклад того, що ми робимо крок за кроком, аби наша держава ставала кращою, а життя – комфортнішим", – зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Нагадаємо, сьогодні на час урочистої передачі шкільних автобусів вул. Винниченка самовільно перекрили. Через це Олег Синютка звернувся у поліцію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.