Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівські маршрутки

Четвер, 26 жовтня 2017, 13:19

АТП №1 отримало 9 мільйонів для виплати боргу за нові автобуси

львівські маршрутки

Львівські депутати виділили ЛКП "АТП №1" 9 млн грн на поповнення статутного фонду.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу "Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2017 рік". Це рішення підтримали 47 депутатів.

Зокрема, йдеться про виділення 9 млн грн ЛКП АТП №1 на поповнення статутного фонду підприємства, а ще 800 тис грн отримає "Інститут міста".

Також із 5 млн грн субвенції з держбюджету, які надійшли міськраді, було вирішено направити на 619 тис грн на придбання обладнання і предметів довгострокового користування для Львівського фізико-математичного ліцею; 92,2 тис грн – для придбання обладнання і предметів довгострокового користування для приватного навчального закладу ПП "Ерудит".

Як повідомляв раніше міський голова Львова Андрій Садовий, загалом місто заборгувало ПАТ "Електрон" 40 млн грн. На початку місяця депутати проголосували за виділення з бюджету розвитку Львова 10 млн грн для АТП №1, щоб розрахуватися за отримані автобуси від ПАТ "Електрон". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.