Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 26 жовтня 2017, 16:52

Міськрада Львова виділила Пласту для майстер-класів два гаражі

Львівська міськрада

Львівські депутати надали ГО "Станиця Львів Пласт" приміщення на вул. Шептицьких, 16.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати підтримали ухвалу щодо надання Львівській міській молодіжній громадській організації "Станиця Львів Пласту – Національної скаутської організації України" в оренду нежитлового приміщення на вул. Шептицьких, 16. "За" проголосували 48 депутатів.

Як заявила начальник управліннякомунальної власності Львівської міськради Інна Свистун, йдеться про два гаражі площею 23, 5 кв.м та 21,8 кв.м на вул. Шептицьких, 16, які знаходяться на балансі ЛМКП "Айсберг" та ніким не використовується.

Відтак, "Станиця Львів Пласт" отримає ці гаражі в оренду на 2 роки 364 дні для проведення майстер-класів для членів організації.

Зазначимо, у лютому цього року депутати прийняли Програму розвитку пластового руху на 2017 рік. Вона передбачає проведення за кошти мерії традиційних пластових заходів, розширення мережі пластових приміщень у місті, а також модернізацію матеріально-технічної бази Пласту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.