Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аптека

Понеділок, 30 жовтня 2017, 18:11

На Львівщині збільшилася кількість хворих на грип

аптека

За минулий тиждень на грип та ГРВІ захворіли понад 9 тисяч мешканців області.

Про це повідомила прес-служба ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України». 

За минулий, з 23 до 29 жовтня, в області захворіло на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції 9 217 осіб, що на 1495 більше, ніж за попередній тиждень.

Інтенсивний показник захворюваності становить 364,9 при епідемічному порозі 410,62.

У Львові за цей же період захворіло 3664 осіб, що на 2771 більше, ніж позаминулого тижня. У всіх вікових групах дітей епідемічний поріг не був перевищений. Із усіх хворих діти становлять 55,2%.

Протягом минулого тижня госпіталізували з діагнозом грип та ГРВІ в інфекційні стаціонари області 201 особа, у тому числі 152 дітей віком до 17 років.

Також в Україні пройшли перереєстрацію вакцини проти грипу: "Інфлувак" (виробник - Нідерланди), "Інфлуензе Ваксин" (Китай), "Джіс ФЛЮ" (Корея) і "Ваксігрип" (Франція).

Нагадаємо, на третьому тижні жовтня в Україні захворіло понад 140 тисяч осіб. Найчастіше хворіли та потребували медичної допомоги в лікарні діти до 14 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.