Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

водопостачання

Вівторок, 31 жовтня 2017, 09:44

Через негоду на Львівщині дев'ять населених пунктів залишилися без води

водопостачання

Знеструмило насосну станцію поблизу села Шкло.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 30 жовтня, внаслідок знеструмлення насосної станції поблизу села Шкло Яворівського району тимчасово було припинено водопостачання міста Яворів (частково), села Шкло та прилеглих семи населених пунктів цього району.

О 16:20 год електропостачання насосної станції відновили, відтак мешканці Яворова та сіл отримали воду.

Загалом у другій половині доби 29 жовтня та 30 жовтня внаслідок сильного вітру та снігу в гірських районах було знеструмлено 1 лінію електропередач 110 кВ, 1 лінію електропередач 35 кВ, 30 ліній електропередач 10 кВ повністю та 13 частково.

Через ці пошкодження в електромережах та спрацювання автоматики захисту без електропостачання залишилось 155 населених пунктів (83 повністю та 72 частково) у двадцяти районах області та п’ять вулиць у місті Дрогобичі.

Протягом 30 жовтня до відновлення енергопостачання було залучено 52 бригади ПАТ "Львівобленерго" у складі 232 особи та 63 одиниці техніки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.