У львівському дворику спалили дитячі електромобілі-атракціони

середа, 1 листопада 2017 р. о 11:05
У львівському дворику спалили дитячі електромобілі-атракціони
Електроавтомобілі на просп. Свободи, 41

Власниця переконана, що до цього причетна мунiципальна варта.

Власниця електромобілів-атракціонів підприємець Олена Животова на своїй сторінці у Facebook повідомила, що невідома особа вночі спалила її електроавтомобілі.

"Сьогодні вночі погрози муніципалів та їх очільника Юрія Діля почали здійснюватися, – невідома мені особа підпалила дитячі машинки, які знаходилися у подвір'ї домy по прocп. Свободи, 41", – написала Животова.

Зазначимо, що у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань зазначено, що Олена Животова проживає за адресою проспект Свободи, 41.

Нагадаємо, міськрада заборонила встановлення будь-яких атракціонів, в тому числі й дитячих електроавтомобілів, на площі перед Оперним театром ще наприкінці 2015 року.

Але весною 2016 року підприємці з дитячими машинками, незважаючи на заборону міської ради, знову виїхали на проспект Свободи. Після цього у центрі міста розпочались рейди, аби виявити недобросовісних підприємців.

У середині жовтня чиновники міськради вирішили, що з прокатом дитячих електромобілів у центрі Львова потрібно боротися. Проте яким чином, наразі невідомо.

Фото Олени Животової

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024