Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Гранд Готель

wikimapia.org

Середа, 1 листопада 2017, 11:48

У Садового вимагають не допустити зведення на просп. Свободи парковки Гранд Готелю

Гранд Готель

Львівські активісти протестують проти облаштування парковки для "Гранд Готелю" просто серед тротуару на проспекті Свободи.

Про це повідомляють активісти ГО "Зручне місто".

Активісти заявляють, що керівництво "Гранд Готелю" планує облаштувати перед входом парковку замість тротуару. Від тротуару тоді залишиться близько 2,5 м, що, на думку активістів, є абсолютно недостатнім для пересування значних потоків пішоходів в центрі міста.

"Крім того, вони вже собі почали без дозволів будувати якийсь дашок на ніжках перед входом. То людям тепер буде потрібно протискатись між колонами дашка і машинами? Крім бізнесу в місті є і ніші інтереси! Перш за все, це – зручність пересування. Шановні депутати! Ми будемо слідкувати за розвитком подій і дуже вас просимо не підтримувати такого рішення на сесії!", – йдеться у повідомленні.

Також активісти заявляють, що "Гранд Готель" вже має одну парковку, а зведення ще однієї просто на проспекті Свободи блокуватиме рух громадського транспорту, а також створить незручнорсті для пішоходів.

Відтак активісти написали звернення і до міського голови Львова Андрія Садового із вимогою втрутитись і "не допустити спотворення центрального проспекту міста".

Нагадаємо, чотиризірковий "Гранд Готель" минулого року увійшов до найбільшої в світі британської готельної мережі InterContinental.

Нещодавно у прозді Крива Липа звели новий 9-поверховий корпус "Гранд Готелю". Експерти це будівництво назвали незаконним, оскільки об'єкт не має всіх дозвільних документів, а також частина його розташована на території пам'ятки архітектури – Музею етнографії та художнього промислу.

Сам "Гранд Готель" належить Григорію Козловському, який є приватним підприємцем, а також власником готельно-ресторанного комплексу "Святослав", пивного ресторану "Королівська пивоварня" у Львові.

Сьогодні Григорій Козловський є також депутатом Львівської міської ради. На виборах 2015 року пройшов у міськраду у складі Блоку Петра Порошенка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.