Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

суд

Середа, 1 листопада 2017, 12:00

Суд відпустив Каськіва під заставу

суд

Однак екс-голову Держкомінвестпроекту Владислава Каськіва зобов'язали здати закордонні паспорти.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявила прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган, Печерський районний суд Києва відпустив під заставу екс-голову Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва.

За її словами, адвокати Каськіва надали довідку про повне відшкодування останнім завданих державі збитків, відтак суд постановив відпустити його під заставу на два місяці, поки триватиме досудове розслідування.

Крім цього суд також зобов'язав Каськіва здати всі закордонні паспорти і повідомляти про своє місцезнаходження. Його зобов'язали внести заставу протягом п'яти днів.

Нагадаємо, сьогодні вночі Каськіва екстрадували з Панами в Україну.

Каськіва затримали у Панамі ще у серпні 2016 року. 12 вересня Панамський суд обрав йому запобіжний захід у вигляді застави у 600 тис доларів. У жовтні того ж року він вніс заставу та вийшов з в'язниці.

Зазначимо, Владислава Каськіва, який очолював Держагентство з інвестицій з 2010 до 2015 року, звинувачують у розкраданні державних коштів у 2012-2013 роках на понад 7,5 млн грн за укладеним договором про надання рекламних послуг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.