Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

радник Андрія Садового Дем'ян Данилюк

Postpaper

Середа, 1 листопада 2017, 13:59

Садовий наблизив до себе хіпстера-блогера

радник Андрія Садового Дем'ян Данилюк

У структурних підрозділах міськради відбулись кадрові зміни, – двоє нових директорів комунальних підприємств і один радник міського голови.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Сьогодні під час апаратної наради міський голова Андрій Садовий оголосив про призначення на посади двох директорів ЛКП і одного радинка.

Так, Олійник Роман Федорович відтепер обіймає посаду директора Львівського комунального ремонтно-аварійного підприємства (воно займається нічними ремонтами), Теліпський Юрій Ігорович – директор ЛКП "Агенція ресурсів", Дем’ян Данилюк буде штатним радником міського голови з питань транспорту та інфраструктури.

"Дем’ян Данилюк дуже активний в житті нашого міста, працював у міській раді. Дем’ян буде відповідати за питання транспорту, інфраструктури, тому що має велике бажання бути корисним для громади міста Львова. Тому думаю, що він активно включиться у роботу", – прокоментував призначення Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.