Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

будівництво

П'ятниця, 3 листопада 2017, 12:43

У Львові на вул. Пасічній зведуть 10-поверхівку

будівництво

Львівська міськрада дозволила збудувати нову 10-поверхівку на вул. Пасічній, 133-А, відтак скоро там з'явиться невеликий житловий квартал.

Відповідне рішення сьогодні ухвалив виконавчий комітет Львівської міської ради.

Сьогодні, 3 листопада, виконком міської ради надав містобудівні умови та обмеження на будівництво ПП "Інжект" багатоквартирного житлового будинку з об’єктами обслуговування у цокольному поверсі на вул. Пасічній, 133-А.

Як йдеться у проекті рішення, на земельній ділянці, площею 0,8267 га, ПП "Інжект" побудує 10-поверховий житловий будинок. Максимально допустимий відсоток забудови ділянки становить 40%.

Цільове призначення землі – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку, функціональне призначення – зона Ж-4 – зона багатоповерхової житлової забудови, відповідно до зонінгу Сихівського району. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

Відповідно до кадастрового номеру земельної ділянки Варіанти встановили, що нова 10-поверхівка з'явиться неподалік житлового комплексу "Пасічний" ("Ваш Дім", вул. Пасічна, 133-3, 171).

 

Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців і громадських формувань, ПП "Інжект" зареєстроване за тією ж адресою: м. Львів, вул. Пасічна, 133-А.

Власниками ПП "Інжект" є троє осіб: Пущак Роман Іванович, Пущак Артур та Пущак Юстина. Адреси двох останніх засновників вказані у Польщі.

Розмір статутного капіталу підприємства складає 62 049 96 грн. Основним видом діяльності вказано "вантажний автомобільний транспорт".

Зазначимо, неподалік із майбутньою 10-поверхівкою Українська Автокефальна Православна Церква хоче звести храм (вул. Пасічна, навпроти будинку №169).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.