Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Сихів

Вівторок, 7 листопада 2017, 10:53

Частину Сихівського району сьогодні обезводнили

Сихів

Тимчасове припинення подачі води пов'язане із заміною аварійної ділянки водопроводу на вулиці Зеленій.

Про це повідомляє прес-служба Лвьівської міської ради.

Сьогодні, з 09:00 год і до 20:00 год припинено подачу води у Сихівський район. Призупинення подачі води спричинене плановими роботами, пов’язаними із заміною аварійної ділянки водопроводу діаметром 500 мм на вул. Зеленій.

Воду відключени на вулицях: вул. Зелена (парна сторона від № 130 до № 324; непарна сторона від № 115 до № 407), вул. Липова Алея, вул. Дністерська, вул. Дунайська, вул. Вигін, вул. Раковського, вул. Керченська, вул. Жасминова, вул. Півколо, вул. Орлина, вул. Радість, вул. Бузкова, вул. Навроцького, вул. Луганська, вул. Простора, вул. Вулецька, вул. Межова, вул. Перелітна, вул. Розвилиста, вул. Слобідська, вул. Надійна, вул. Світанкова і прилеглими до них вулицями.

Адміністрація ЛМКП «Львівводоканал» просить створити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням необхідних робіт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.