Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Суспільне ТБ

День

Четвер, 9 листопада 2017, 09:37

НСТУ шукає менеджера та продюсера для Суспільного на Львівщині

Суспільне ТБ

Національна суспільна телерадіокомпанія України оголосила конкурсний відбір на посади менеджерів та продюсерів регіональних філій Суспільного.

Рішення про це було ухвалено 6 листопада, - повідомляється на офіційному сайті. 

Члени правління НСТУ затвердили порядок щодо проведення конкурсів на вищезазначені керівні посади в регіональних філіях Суспільного з метою роз’єднання функцій управління творчою та адміністративною частинами.

Менеджерів і продюсерів філій Суспільного обиратимуть на відкритому конкурсі, зазначено у повідомлені. 

Попередній документарний відбір претендентів на посаду менеджера філії здійснюватиме департамент управління персоналом Національної суспільної телерадіокомпанії України, а на посаду продюсера – департамент управління персоналом спільно з представниками ради генпродюсерів ПАТ "НСТУ".

Наступним етапом відбору буде співбесіда з конкурсною комісією, до якої входять члени та голова правління ПАТ "НСТУ". Усього в ході конкурсів відберуть 22 менеджери та 23 продюсери філій. Із ними підпишуть строкові трудові договори, які за результатами роботи можуть бути продовжені. Однак займати зазначені посади одна й та ж особа зможе не більше 5 років.

Конкурсний відбір триватиме до 21 листопада.

Нагадаємо, виконавчим директором філії ПАТ НСТУ “Львівська регіональна дирекція” є Михайло Хвойницький. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.