Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Маршрутка

Четвер, 9 листопада 2017, 11:40

Громадський транспорт Львова став тимчасово невидимим для GPS

Маршрутка

Вранці сталася поломка у провайдера OVH, до якого підключені GPS-трекери і система навігації транспортних засобів міста Львова

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

"Сьогодні о 8:10 год сталися глобальні проблеми і велика аварія у провайдера OVH, що  є одним з найбільших в світі. Сталася помилка і проблема в Data-центрах, тобто серверах, до яких підключені GPS Львова, на яких базується вся транспортна система міста. Тому GPS на маршрутних транспортних засобах не працюють. Коли буде виправлена помилка – невідомо, оскільки ніхто не знає, що сталося, навіть представники цього підприємства в Україні", – розповів в.о. начальника управління транспорту ЛМР Олег Партика.

Генеральний директор OVH Октав Кляба у соцмережі Twitter повідомив:

"Один з центрів обробки даних, де концентруються деякі дані наших клієнтів, втратив енергопостачання, вимкнені всі сервери. Генератори повинні були виправити розлад у цьому центрі, розташованому в Страсбурзі, але вони також не спрацювали. ERDF шукає причину розладу."

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.