Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

#ТворімоДоброРазом

facebook

П'ятниця, 10 листопада 2017, 10:00

RIA Ukraina передав подарунки дітям реабілітаційного центру "Злагода"

#ТворімоДоброРазом

Подія відбувалась в рамках благодійної акції #ТворімоДоброРазом 

Вчора, 9 листопада, журналісти RIA Ukraina в рамках благодійної акції #ТворімоДоброРазом передали подарунки дітям-сиротам НРЦ дітей з вадами слуху та мовлення "Злагода" в Жовкві.

«Редакція журналу Ria Ukraina та конкурс @МісЛьвів, вже не вперше організовує поїздки до дитячих будинків та реабілітаційних центрів. Я приємно вражена, що кожного разу до нас долучається все більше та більше небайдужих людей! Сьогодні ми відвідали діток із навчально-реабілітаційного центр "Злагода" з вадами слуху та мовлення у м. Жовква. Я дякую усім, хто має добре серце та допомагає тим, хто цього потребує!» - розповіла головний редактор RiaUkraina Анастасія Грищук.

Журналісти передали дітям дитячі іграшки, надувні м'ячі для лікувальної гімнастики, ноутбук, дитячі м'які крісла, канцтовари, солодощі та інші подарунки. Подарунки були зібрані львівськими підприємцям, партнерами журналу  RIA Ukraina. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.