Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

трамвай

Понеділок, 13 листопада 2017, 10:51

Сидорович судитиметься з водіями неправильно припаркованих авто

трамвай

«Львівелектротранс» подало в суд на винуватців простоїв електротранспорту.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як наголосили у ЛКП Львівелектротранс», з липня підприємство проводить щоденний і узагальнений місячний аналіз показників роботи підприємства, згідно з яким велику кількість годин простої електротранспорту спричинює неправильне паркування приватних авто і ДТП.

Відтак, ЛКП «Львівелектротранс» з вересня розпочав подавати до суду заяви на водіїв цих автівок.

«Коли провели виміри простоїв громадського транспорту, зокрема електротранспорту, то побачили, як багато годин втрачається через простої спричинені неправильним паркуванням приватних авто і ДТП. Тому з вересня ми подали декілька позовів до суду на відшкодування збитків на порушників правил паркування і порушників правил дорожнього руху, через яких трапилася ДТП», – розповів радник міського голови Львова Андрій Білий.

За його словами, простої громадського транспорту з липня до жовтня склали більше 320 годин, через це ЛКП «Львівелектротранс» зазнало прямих збитків на 1,6 млн грн.

Зазначимо, наприкінці грудня 2015 року Михайло Сидорович став керівником ЛКП «Львівелектротранс», до цього він очолював ЛКП АТП-1.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.