Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонтні роботи

Середа, 15 листопада 2017, 10:21

На ремонт дороги від вулиці Зеленої до Пасічної міськрада Львова виділила 5 мільйонів

ремонтні роботи

Сьогодні триває ремонт дороги від вул. Зеленої, 261 до житлового масиву "Пасічний".

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Роботи, які виконує роботи ТзОВ «Альтіс-Спецбуд» на замовлення ЛКП «Львівавтодор», триватимуть до кінця року, а їхня вартість становить 5 млн грн.

«Ділянка вулиці Зеленій, від будинку № 261 до житлового масиву «Пасічний», розташована всередині житлового кварталу. Довжина вулиці, яка підлягає капітальному ремонту – близько 450 м. Проектом капітального ремонту вулиці передбачено облаштувати дві смуги руху довжиною 2,75 м і 3,5 м та тротуар довжиною 1,5 м по одній стороні вулиці. Також буде встановлено дощову каналізацію діаметром 300 мм з влаштуванням дощових колодязів, дощоприймачів та підключенням її до дощового колектора з протилежної сторони вул. Зеленої», – наголосили у «Львівавтодорі».

Станом на початок листопада вже виконано роботи на 400 тис грн. 

Нагадаємо, з початку вересня до 30 грудня у місті перекрили рух транспортних засобів від будинку № 261 на вул. Зеленій до житлового масиву «Пасічний».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.