Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

освітлення доріг

Середа, 15 листопада 2017, 15:25

Львівщина отримала 120 мільйонів на освітлення доріг

освітлення доріг

За ці кошти у області планують облаштувати понад 200 нових освітлених пішохідних переходів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло, Львівщина стала одним із переможців проекту з безпеки дорожнього руху і отримає 120 млн грн від Міністерства інфраструктури.

"За ці кошти ми плануємо встановити 226 нових освітлених пішохідних переходів і практично завершимо освітлення на усіх автомобільних дорогах державного значення. Це буде 28 км освітлених автомобільних доріг, які є місцями концентрації дорожньо-транспортних пригод та аварійно ненебезпечними ділянками, а також майже 20 світлофорних об’єктів", – наголосив Роман Кокотайло.

За його словами, кількість ДТП на дорогах області кожного року збільшується, однак, згідно із статистикою, у 2016 році на освітлених пішохідних переходах ця цифра є найменшою.

Нагадаємо, у лютому обласні депутати затвердили Програму зовнішнього освітлення населених пунктів Львівської області на 2017-2020 роки. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.