Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська облрада

Середа, 15 листопада 2017, 16:29

На Львівщині на конкурс мікропроектів-2018 виділять 100 млн грн

Львівська облрада

Цього року з обласного бюджету на конкурс мікропроектів виділили майже 70 млн грн, а загалом на реалізацію проектів-переможців залучили понад 145 млн грн.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, передає кореспондент Варіантів.

"Наша гордість – це конкурс мікропроектів. Ми показали, що можемо залучати не просто 70 млн грн з обласного бюджету, ми створили абсолютно конкурентні умови в подачі онлайн-заявок. Ще 23,8 млн грн небюджетних коштів вклали звичайні люди, які готували свої заявки, ще 52 млн грн вклали місцеві бюджети. У нас є розуміння депутатаського корпусу, наступного року конкурс мікропроектів має становити 100 млн грн", – розповів Ганущин.

 

Загалом, за словами голови облради, цьогоріч на конкурс мікропроектів подано 1300 заявок, серед яких експерти відібрали 619 переможців. 

"Є в наших селах люди, які хочуть змінювати життя на краще, які можуть зайти в Інтернет, написати заявку, податися на конкурс. Таких заяв протягом року було 1300, переможців ми маємо 619. Всі проекти будуть реалізовані, крім чотирьох", – додав Олександр Ганущин.

Більше про переможців конкурсу мікропроектів-2017 можна дізнатися тут.

Зазначимо, станом на 10 жовтня в області із 619 мікропроектів виконано 417.

Нагадаємо, нещодавно депутати обласної ради затвердили нову Програму проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2017–2020 роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.