Петро Яцишин,  16 листопада 2017

Тренінги вдосконалення професійних компетенцій на Фуджікурі

Спеціаліст з розвитку персоналу компанії Fujikura Automotive Ukraine Lviv Андрій Оріховський про тренінги компанії.

Варіанти продовжують знайомитися з працівниками компанії Фуджікура та запроваджують другу серію інтерв'ю з працівниками Фуджікури про соціальні, культурні, спортивні та інші цікаві проекти компанії.

Розмова з Андрієм Оріховським про те, які навчання проходять працівники компанії, аби вдосконалюватися та набувати нових навиків, надихнула Варіанти прийти на тренінги під його керівництвом та на власні очі все побачити.

Тренінг, на якому побували Варіанти називався "Ефективна презентація. Публічний виступ". Участь в ньому взяло 14 працівників компанії різних підрозділів.
Андрій Оріховський розповів, що працівники постійно  вдосконалюють навички публічного виступу і власне тому тренінг й має назву "Ефективна презентація та публічний виступ".

Адже в сучасному суспільстві, за словами Оріховського, надзвичайно цінується той факт, аби вміти гарно себе презентувати та подавати інформацію, оскільки просто хороших якостей та робочої відповідальності вже замало. Треба вміти презентувати свої здобутки таким чином, аби їх належно оцінили.

"У процесі даного тренінгу ми використовуємо різні методи – це і мозковий штурм, і відео-вправа з відео аналізом вкінці, також ми тренуємо дикцію за допомогою вправ і розглядаємо принципи оформлення презентацій у Power Point, та саму структуру публічного виступу – власне з чого вона має складатися – що має бути у вступі, основній частині і що дати на завершення", – пояснює Андрій. "Цей тренінг допоможе нам вдосконалити, перш за все, наші комунікаційні та презентаційні навички, надасть змогу нам більш структуровано побудувати свою промову під час виступу і посилить співпрацю між відділами та департаментами на нашому підприємстві", – додає він.



Ярина Павлишин, помічниця експерта зовнішньоекономічних питань розповіла, що на тренінгах Андрія Оріховського вони вчаться позбуватися страху та невпевненості у публічних виступах. "Оскільки Фуджікура є відомою міжнародною компанією, знання, які ми отримали на тренінгу, допоможуть нам у майбутній співпраці з клієнтами", – розповіла Ярина.

Дарія Чепелева, начальник відділу обліку робочого часу, додала, що такі тренінги, поміж іншим, також покращують комунікацію між підрозділами на підприємстві і допомагають самовдосконалюватися.

Компанія Фуджікура запрошує до своєї команди ініціативних, цілеспрямованих, активних та працювитих людей. Звертайтеся за телефонами 063 202-4001, 097 126-9769, 066 105-0008, 095 092-0390. Будемо раді Вас бачити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.