Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Різдвяний ярмарок

П'ятниця, 17 листопада 2017, 11:56

З 8 грудня у Львові стартує Різдвяний ярмарок

Різдвяний ярмарок

Організатором Різдвяного ярмарку є ТзОВ "Львівські ярмарки".

Відповідне рішення сьогодні прийняли на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.

З 8 грудня 2017 року до 15 січня 2018 року у Львові на проспекті Свободи та на площі Ринок триватиме Різдвяний ярмарок.

Організатором ярмарку стала компанія ТзОВ "Львівські ярмарки", яка єдина подала свою заявку на участь у конкурсі, який стартував на початку жовтня.

Ярмарок працюватиме: у робочі дні – з 11.00 год до 22.00 год, у святкові та вихідні дні – з 10.00 год до 23.00 год.

Міськрада Львова зобов'язала ТзОВ "Львівські ярмарки" встановити 100 смітників, а також 16 контейнерів для сміття, забезпечити роздільний збір ТПВ, щоденно прибирати територію після закінчення роботи.

На організатора Різдвяного ярмарку поклали відповідальність за пожежну безпеку, стан технічного обладнання, збереження доріг, фонтанів, ліхтарів, зелених насаджень, а за дотриманням громадського порядку під час проведення ярмарку слідкуватиме ЛКП "Муніципальна варта".

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ "Львівські ярмарки" зареєстроване у Львові, власниками компанії є Віктор Олянишин, Роман Кедик, Ігор Фіняк. ТзОВ "Львівські ярмарки" з 2007 року займається функціювання атракціонів і тематичних парків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.