Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

будівництво

П'ятниця, 17 листопада 2017, 12:50

Садовий дозволив Міноборони збудувати дві багатоповерхівки у Львові

будівництво

Львівська міськрада дозволила збудувати дві багатоповерхівки з садочком й місцями для паркування на території військового містечка №1.

Відповідне рішення сьогодні прийняли на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.

Сьогодні виконком міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво Західним управлінням капітального будівництва Міністерства оборони України двох багатоповерхівок на вул. Княгині Ольги, 1-5 (вул. Княгині Ольги – вул. Куликівська), що на території військового містечка №1.

Як йдеться у проекті рішення, на земельній ділянці площею 6,3127 га Міноборони збудує два 10 поверхових житлових будинків з вбудованими нежитловими приміщеннями, місцями для зберігання авто, дитячим садочком з групами короткотривалого перебування дітей та двома трансформаторними підстанціями.

Цільове призначення землі – для іншої житлової забудови, функціональне призначення – зона Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови (5-10 поверхів) відповідно до плану зонування територій Франківського району. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови. 

Усі будівлі, які знаходяться на цій ділянці, міськрада дозволила знести, а максимальна висота будинків має не перевищувати 35 м.

Нагадаємо, на початку місяця Львівська міськрада дозволила збудувати нову 10-поверхівку на вул. Пасічній, 133-А, а громада Української автокефальної православної Церкви Архистратига Михаїла зведе каплицю поруч із вул. І. Пулюя, 4.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.