Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

сквер

Прес-реліз,   Середа, 22 листопада 2017, 10:11

У Шевченківському районі Львова за кошти Громадського бюджету відновлять сквер та школу

сквер

Мешканці Шевченківського району вже другий рік поспіль перемагають у конкурсі на найкращий проект громадського бюджету Львова.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради від фракції «Громадянська позиція» Роман Іванців.

Цьогоріч у Шевченківському районі за кошти Громадського бюджету реалізують два проекти: спорткомплекс при СЗШ № 97 та реконструкція скверу Віри, Надії та Любові.

«Досвід минулого року, коли також була перемога, а практичної реалізації досі немає (йдеться про реконструкцію Замарстинівського парку – ред.), спонукав активістів працювати на випередження, тож наперед ініціювали, аби за кошти міста було зроблено проект реконструкції скверу Віри, Надії і Любові. Станом на зараз вже є готова проектно-кошторисна документація і як тільки потепліє, можна приступати до робіт. Кошторис цього громадського проекту – 500 000 грн. За ці кошти у сквері з’являться доріжки, лавочки та освітлення», – наголосив Роман Іванців.

Щодо спортивного комплексу при школі № 97, то, за словами Іванціва,  заплановано зробити баскетбольний, волейбольний майданчики, відкриті тренажери.

«Щодо футбольного стадіону, то це глобальна робота. Там проблема із дренажною системою. Проте ми готові долучати ще й забудовників, які поруч будують. Тож разом проект може коштувати ще більше, аніж 3 млн грн, на які нам дозволяє розраховувати перемога у конкурсі», – заявив Роман Іванців.

Він додав, що при спорткомплексі будуть постійно працювати додаткові спортивні секції, аби зайняти дітей різними видами спорту.

Нагадаємо, на Громадський бюджет 2018 року було подано 300 проектів на 240 млн грн. Проекти-переможці будуть реалізовані у 2018 році за кошти міського бюджету. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.