Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

промисловість Львівщини

Четвер, 30 листопада 2017, 16:17

На Львівщині зросло виробництво одягу та виробів зі шкіри

промисловість Львівщини

У січні-жовтні, порівняно з 2016 роком, виробництво промислової продукції у області збільшилося на 4,1%.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Зокрема, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря виробництво збільшилося на 5,3%, у переробній промисловості – на 4,3%, добувній промисловості і розробленні кар’єрів – на 1,4%.

У переробній промисловості збільшення обсягів промислової продукції
відбулося на підприємствах з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів (на 24,8%), з текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (на 10,9%), з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (на 8,4%).

Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів зросло на 4,5%, виробництво гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – на 2,2%, машинобудування – на 0,3%.

Натомість зменшили випуск промислової продукції підприємства з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (на 2,3%), металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання (на 0,3%).  

Нагадаємо, у січні-вересні, порівняно з 2016 роком, виробництво промислової продукції у області збільшилося на 3,2%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.