Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

депутати облради

Вівторок, 28 листопада 2017, 17:00

5 грудня депутати Львівської облради зберуться на сесію

депутати облради

У вівторок, 5 грудня, відбудеться ХІІІ сесія Львівської облради, у порядку денного якої 71 питання.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

"Сесія розпочне свою роботу 5 грудня. Плануємо розглянути 14 нових програм і зміни до низки чинних програм, а також блоки майнових та екологічних питань. Загалом 71 питання, які, напевно, будемо розглядати протягом не менш як двох сесійних засідань", – розповів голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Також він зауважив, що з 6 по 19 грудня в депутатських комісіях розглядатимуть проект бюджету Львівщини на 2018 рік. Відтак 21 грудня депутати затверджуватимуть бюджет області на наступний рік.

Зазначимо, 5 грудня депутати під час сесії також розглядатимуть питання "Про встановлення умов оплати праці голові обласної ради, першому заступникові та заступникові голови обласної ради на 2018 рік". Згідно з ним Ганущину хочуть встановити щомісячну премію у розмірі 80% зарплати.

Також наступного тижня депутати Львівської облради планують звернутися до уряду з проханням зупинити реалізацію стратегії сталого розвитку та інституційного реформування лісового господарства України на період 2017 – 2020 рр.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.