Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Середа, 29 листопада 2017, 10:40

На двох маршрутах Львова курсуватимуть нові автобуси

львівські маршрутки

З понеділка на маршруті № 5а курсуватиме 6 автобусів, а на маршруті № 28 – не менше 18.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як наголосив директор ЛК «АТП-1» Орест Хамула, з 4 грудня, на маршруті № 5а курсуватиме 6 великогабаритних автобусів.

«Для зручності мешканців м. Винники з понеділка, 4 грудня, на маршруті № 5а замість 6 малих курсуватиме 6 великогабаритних автобусів. Це дасть можливість забезпечити перевезення більшої кількості пасажирів з м. Винники», – зазначив Орест Хамула.

Також, за його словами, для зручності мешканців смт. Рудно з понеділка на маршруті № 28 курсуватиме не менше 18 автобусів. А у разі необхідності цей маршрут готові підсилити ще 2 автобусами.

Нагадаємо, у зв’язку із перекриттям для руху транспорту вул. Личаківської, на ділянці від вул. Мечникова до вул. Б. Котика, відбулися зміни у русі автобусів на маршруті № 5а.

Автобуси на цьому маршруті курсують в напрямку: м. Винники – вул. Некрасова – вул. Черемшини – вул. Личаківська, далі по маршруту; з м. Винники: вул. Богданівська – вул. Старознесеньська – вул. Кордуби – вул. Богдана Хмельницького – вул. Замарстинівська – пл. Різні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.