Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

НАБУ

Четвер, 30 листопада 2017, 10:58

НАБУ завадили викрити хабарників у міграційній службі

НАБУ

Антикорупційне бюро звинуватило Генпрокуратуру і СБУ в зриві спецоперації у міграційній службі України.

Про це повідомляє прес-служба Національного антикорупційного бюро України.

У НАБУ заявили, що Генеральна прокуратура України та Служба безпеки України незаконно втрутилися у спецоперацію Національного антикорупційного бюро, спрямовану на виявлення учасників організованого злочинного угруповання у Державній міграційній службі України.

Зокрема, оперативники СБУ незаконно затримали детектива Національного бюро, який працював під прикриттям, йому інкримінують провокацію хабара.

"Насправді ж, на переконання НАБУ, має місце спланована диверсія щодо працівників Бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура, реалізована Службою безпеки та санкціонована Генеральним прокурором України", – наголошують у НАБУ.

За інформацією НАБУ, наразі плануються затримання та арешти ще трьох детективів Бюро під прикриттям, керівника другого підрозділу детективів, а також керівництва Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.