Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Понеділок, 4 грудня 2017, 17:07

Для Львівщини планують придбати 5 карет швидкої допомоги

швидка допомога

Завтра на сесії Львівської облради депутати розглядатимуть можливість придбання 5 нових карет швидкої медичної допомоги.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив депутат Львівської обласної ради Юрій Огоновський.

Завтра, під час сесії Львівської облради, депутати розглядатимуть зміни до бюджету Львівщини на 2017 рік. Згідно з ними, для потреб області планують придбати 5 машин невідкладної допомоги.

«Є катастрофічна ситуація з каретами швидкої медичної допомоги у Львівській області, яку потрібно негайно виправляти. Це проблема, яка стосується кожного львів’янина. На трьох комісіях я відстоював можливість закупити карети швидкої допомоги. Моєю маленькою перемогою є те, що 5 карет таки передбачені в програмі, за яку, я сподіваюся, проголосують депутати завтра. Чому я маю депутатам на кожній сесії пояснювати, що медицина в нас потребує фінансових вливань, і кошти, що в нас є, можна розприділити по-правильному, але, зрештою, керівник новоспеченої Служби екстреної медичної допомоги навіть не присутній на сесіях», – розповів Юрій Огоновський.

Також депутат облради Іван Собко додав, що за 9 місяців бюджет Львівщини вдалось перевиконати на 35 млн грн. Із них 27 млн грн скерують на медичну субвенцію.

Нагадааємо, завтра на сесії облради депутати мають затвердити виділення майже 33 млн грн на охорону здоров'я.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.