Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Ганущин

Вівторок, 5 грудня 2017, 14:01

Ганущину та його заступникам затвердили нову зарплату та премії

Олександр Ганущин

Депутати встановили голові Львівської облради та його заступникам новий оклад та премії на 2018 рік.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з сесії Львівської обласної ради.

Сьогодні під час сесії обласної ради депутати прийняли проект рішення "Про встановлення умов оплати праці голові обласної ради, першому заступникові та заступникові голови обласної ради на 2018 рік". Це рішення підтримали 55 депутатів.

Зокрема, йдеться про встановлення окладу голові Львівської обласної ради Олександру Ганущину з 1 січня 2018 року, а також надбавки: за перший ранг посадової особи місцевого самоврядування; за вислугу років у 15% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг; за виконання особливо важливої роботи у 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років.

Також Ганущин, згідно з документом, отримуватиме щомісячно премію у 80% від зарплати, отримуватиме щорічно матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення у розмірі середньомісячної зарплати.

Перший заступник голови обласної ради Андрій Білоус у 2018 році, окрім посадового окладу, отримає: надбавку до зарплати за п’ятий ранг посадової особи місцевого самоврядування; надбавку за виконання особливо важливої роботи у 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років; щомісячні премії до 80% посадового окладу за відпрацьований час; щорічну матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення у розмірі середньомісячної заробітної плати.

Заступникові голови обласної ради Володимиру Гірняку на 2018 рік установили: посадовий оклад згідно зі штатним розписом; доплату за четвертий ранг посадової особи місцевого самоврядування; надбавку за виконання особливо важливої роботи у 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років; щомісячні премії до 80% посадового окладу за відпрацьований час; щорічну матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати.

Додамо, у 2016 році голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин задекларував зарплату, готівку та дві іномарки, а Володимир Гірняк – 160 096 грн заробітої плати та 25 000 грн доходу від надання майна в оренду.

Андрій Білоус минулоріч отримав 24 000 грн зарплати, він має колекцію старовинних книг та 25 000 доларів готівки.

Нагадаємо, у грудні минулого року депутати встановили умови праці голові Львівської облради на 2017 рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.