Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Березюк

Середа, 6 грудня 2017, 10:28

Березюка звинувачують у отриманні коштів на проведення акцій від прибічника Януковича

Олег Березюк

Юрій Луценко звинуватив Олега Березюка у фінансуванні Сергієм Курченком заходів "Самопомочі".

Про це повідомив генпрокурор України Юрій Луценко під час свого виступу у Верховній Раді.

Як заявив Юрій Луценко, прокуратура отримала документи, згідно з якими за гроші Сергія Курченка, який зараз переховується у Москві та був наближеною людиною до Віктора Януковича, в Україні фінансувалися акції протесту та мітинги.

Під одним із таких документів стоїть підпис народного депутата із "Самопомочі" Олега Березюка щодо фінасування відправки людей зі Львова.

"Шановний пане Березюк, у мене в руках розписка на 25 тисяч гривень учасників акції, посадочні документи для підвозу партійних активістів, у тому числі й вашої організації. І я точно знаю, що це гроші Януковича", – наголосив Юрій Луценко.

Відтак, він закликав Олега Березюка скласти депутатський мандат.

"Думаю, що вам краще було б сьогодні вийти в центр Львова, стати на коліна, поцілувати прапор і скласти мандат як визнання політичної ганьби вашої сили, яка діє за гроші Москви", – додав Юрій Луценко.

Нагадаємо, вчора правоохоронці затримали у Києві Міхеїла Саакашвілі, екс-президента Грузії, лідера партії "Рух нових сил", екс-главу Одеської ОДА. Його звинувачують у сприянні учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності.

Зокрема, йдеться про організацію Саакашвілі акцій протесту на гроші Сергія Курченка.

Однак того ж дня прихильники Міхеїла Саакашвілі звільнили його із авто правоохоронців та влаштували пікет перед стінами Верховної Ради.

Наразі під Верховною Радою розкладено наметове містечко, у якому перебуває й сам Міхеїла Саакашвілі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.