Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Михаїл Саакашвілі

Вівторок, 5 грудня 2017, 11:21

Саакашвілі звинувачують у сприянні злочинним організаціям

Михаїл Саакашвілі

Сьогодні у Києві правоохоронці затримали Міхеїла Саакашвілі.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Сьгоодні екс-президента Грузії, лідера партії "Рух нових сил", екс-главу Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі затримали правоохоронці та готують йому підозру щодо сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності.

"5 грудня 2017 року співробітники СБУ спільно з Генеральною прокуратурою України у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 256 Кримінального кодексу України, затримали за місцем проживання у Києві Михайла Саакашвілі. Правоохоронці, у присутності адвоката Саакашвілі, оголосили йому про підозру в скоєнні злочину", – наголосили у СБУ.

{coub}10bm0f{/coub}

Такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.

Нагадаємо, Міхеїл Саакашвілі 10 вересня прибув в Україну через пункт пропуску "Шегині". Через його приїзд у Шегинях постраждали 11 поліцейських. 13 вересня він покинув Львів і розпочав тур містами України, а 17 жовтня у Києві розпочався мітинг з вимогою скасувати депутатську недоторканність, змінити виборче законодавство і створити антикорупційний суд.

До акції долучилися й інші міста, зокрема, у Львові активісти зібралися перед будівлею Львівської ОДА.

Також у жовтні міграційна служба відмовила Міхеїлу Саакашвілі в статусі біженця.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.