Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

58 окрема мотопіхотна бригада

Прес-реліз,   Середа, 6 грудня 2017, 17:23

Брати Дубневичі подарували позашляховика бійцям 58 бригади

58 окрема мотопіхотна бригада

Бійці 58 окремої мотопіхотної бригади отримали у подарунок позашляховика від братів Дубневичів.

Сьогодні, у 26-ту річницю створення Збройних Сил України, бійці 58 окремої мотопіхотної бригади, які обороняють східні рубежі нашої країни, отримали у подарунок повнопривідний позашляховик.

Народні депутати України Ярослав Дубневич та Богдан Дубневич вже не вперше проявляють ініціативу з поліпшення боєздатності нашого війська. Цього разу черговий позашляховик допомагатиме бійцям 58-ї окремої мотопіхотної бригади. Саме цьому підрозділу нещодавно довелось майже десять годин відбивати шалені атаки російських окупантів на Бахмутському напрямку. Тоді загинуло троє українських військовослужбовців.

"Найкраще привітання до Дня Збройних Сил України – це реальна допомога. Ми з братом Богданом Дубневичем, від початку воєнних дій на сході, стараємось оперативно реагувати на нагальні потреби військових і допомагати їм. Цього разу хлопці звернулись з проханням про невеликий прохідний автомобіль. Хай добре їм служить і допомагає виконувати бойові завдання", – каже Ярослав Дубневич.

Юрій, військовослужбовець 58-ї бригади, якому особисто нардеп передав ключі від позашляховика, зазначає, попри те, що армія на даний час є достатньо забезпечена, цей джип дуже потрібний на лінії фронту.

"Будь-яка увага до нашого підрозділу укріплює бойовий дух бійців. Це яскраве свідчення того, що кожен українець, допомагаючи військовим, разом з нами прагне перемогти ворога. А такий позашляховик – це справжня знахідка для нас. Ним ми зможемо швидко пересуватись між блокпостами, перевозити все необхідне", – продовжує Юрій.  

Цьогоріч це вже десятий автомобіль, переданий Богданом Дубневичем і Ярославом Дубневичем на потреби українського війська. Нещодавно, у День інженерних військ, повнопривідний джип отримали від нардепів самбірські сапери.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.